ATD GP-318 belső fotók

Tettem fel 2db. nagyfelbontású fotót az ATD GP-318 gps-em belsejéről (olvashatók az IC-k feliratai),-ha valakit érdekel innen letöltheti.

Letöltőlink :
http://data.hu/get/3617322/ATD_GP-318_fotok.zip

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

atd 318 b

hello .valaki tudna nekem segiteni atd 318b .hogyan lehetne ujra éleszteni ,wincw5.0 rendszer volt rajta ,de most semmi nem jön be csak csikos a kijelzö .valami programmal elrontottam...... KÖSZÖNÖM.

...

A töltő csatlakoztatása

A töltő csatlakoztatása nélkül kapcsold be a készüléket és amikor megjelenik a csíkos képernyő az USB csatlakozó feletti lyukon keresztül a RESET kacsolóval reseteld a készüléket,- ezt próbáld meg többször is 3-5 perces szünetekkel úgyhogy közben ne kapcsold ki a készüléket.Nekem ez már bevált egyszer.

atd 318 b

sajnos nem müködik igysem..........

...

Milyen probléma volt a

Milyen probléma volt a készülékeddel mielőtt ezt a romot feltetted ? Miután behelyezted az SD kártyát és elindítottad a rom frissítést az alábbi feliratokat kellett hogy lásd a képernyőn:

READ EBOOT CONFIG
CHECK SD CARD CONTENT
PROGRAM IPL2501
INFO: NAND CHIP NAME IS ...
PROGRAM IPL2501 OK

...és így tovább majd a végén:

SYSTEM IS STILL ON UPDATING
DO NOT REMOVE SD CARD
.
.
.
System Update Sucessful ! Please reset the Device
ver.: ...

A kérdés az hogy e-szerint lefutott a rom frissítés vagy volt valami eltérés és mikor jelent meg pontosan a csíkozódás a képernyőn ?

atd 318 b

nem láttam semmi szöveget mert már reset után igy jött be szines csikosan ,amugy nem volt vele baj csak összecseréltem két programot véletlenül ....

http://www.4shared.com/zip/sZm9Sbl_/ATD-GP-318-ROM.html
ezt tettem rá . és ezután lett csikos.

...

Ha Székesfehérváron vagy a

Ha Székesfehérváron vagy a közelben laksz akkor esetleg meg tudom nézni a készüléket,- mert anélkül hogy személyesen nem vizsgálom meg a készüléket sajnos ebben az esetben nem tudok segíteni.

atd 318 b

DEBRECENI vagyok de azért köszönöm...

...

szil2006 képe

atd 318 b

Hali! Ha még aktuális..,szerintem nandot kell újra programozni olyan frissítés kerülhetett rá amit nem szeretett.Nandot újra rakod és kész

ablbd képe

xip

Találtam egy elég durva hibát a progiban: csak abban az esetben lett volna tőkéletes a xip.bin ha a kernel a legmagasabb címre van betőltve. Ez igaz is 90%-ban azoknál a gépeknél melyek chain.lst vagy xip.bin-t várnak el a frissitéshez de ebben az esetben nem... Ha még hajlandó vagy kisérletezni, itt a legutolsó xip.bin, hiba kijavitva.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Ugyanaz a helyzet mint az

Ugyanaz a helyzet mint az előbbi verziónál.

ablbd képe

S_xip.bin

Végül is nem volt bonyolult az opcionális szűrés, még azt is ellenörzi a progi hogy az első 4 byte egy "ugrás" kód vagy sem. Mert ha nem ugrás akkor nem kerül bele a bin-be. Itt az uj változat.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

A 01.jpg szerinti képernyőnél

A 01.jpg szerinti képernyőnél ez is megáll,-a másikkal az orosz xip.bin-el 02.jpg, 03.jpg,04.jpg szerint tovább folytatódik ill. zárul a frissítési folyamat.

Letöltőlink :
http://data.hu/get/5585089/update.zip

ablbd képe

bin

Maga a bin hibátlan de egy érdekes dolgot vettem észre. Elméletileg minden rom szakasznak az első 4KB-ja majdnem üres, kivéve 0x0 (4 byte - ugró utasitás, kernelnél kötelező, másutt nem) és 0x40 (12 byte - rom fejléc címe). Hát ez nem az mert úgy látszik hogy vagy a bootloader vagy az op-rendszer teli irkálja a nandon azt a 4KB-ot, kivéve az emlitett 16 bytot. Fizikai-logiki blokk információkra gyanakszok de ki tudja. Nincs kizárva hogy ez zavarja meg a kütyüt (habár nem kellene) mert felül írja a nandon ezeket az adatokat is.

Pár napon belül tőbb időm lessz és beleszúrok a bin generáló program szakaszba egy választási lehetőséget, hogy teljes bin-t csináljom mint most vagy haggya ki az első 4KB-ot kivéve a 16 bytot. Ha addig eltart a kisérletezésre való kedved, ki lehet majd próbálni hogy igazam volt vagy sem...

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

OK ! Ki fogom várni/próbálni

OK ! Ki fogom várni/próbálni mert kiváncsi vagyok rá és amúgy meg nem kockáztatok vele semmit! Ha jól gondolom a wince-ben ill. az explorer-ben is felfog cserélődni a sok kínai menü pont angol nyelvűre mint az eredetileg volt.A normál user menüje természetesen magyar úgy ahogy az eredetileg volt.

xipport-al kibontottam a

xipport-al kibontottam a xip.bin-t úgyhogy nem sérült csak nem stimmel valami...

ablbd képe

gp318

Remek munka, gratulálok. Közben nézegettem minden meglévő MSD csomagomban az eboot fájlokat: nagyon okosan vannak megcsinálva mert eltérnek a szokésos bootloadereltöl azáltal hogy nem hardwarer-re szabottak hanem ellemzik a meglévő hardware-t és aszerint végzik az állitásokat. Ezen kívül minden eboot-ban van egy kép (SD frissitő) ami 320x240 bontásu, bármi is legyen a gép tulajdonképpeni bontása.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Most jöttem rá hogy

Az általam feltötött rom-ban az orosz L_xip.bin van és a gépemet is ezzel frissítettem szóval ezzel nincs gond,- bárki letöltheti mert működik.Viszont most ki akartam cserélni az általad generáltra is és úgy tünik hogy az a netre való fel vagy letöltéskor megsérülhetett mert azzal lefagy a frissítési folyamat.Kérlek ha lessz időd nézd meg és majd töltsd fel újra.A héten már holnaptól nem leszek csak a jövő hét hétfőn vagy kedden leszek újra és utána ki tudom majd próbálni.Vagy lehet hogy nem sérült csak ebben összeállításban nem akar működni? Egy kis méretbeli eltérés van mert az orosz fájl 20646KB a másik meg 20664KB,- persze ez lehet hogy lényegtelen.

Köszönöm a segítséget !A

Köszönöm a segítséget !

A pioneer GP-351-es GPS frissítő csomagjából ( CONF.msd,EBOOT.nb0 stb.), valamint a mentésből származó L_xip.bin és APP.msk-val sikerült életre kelteni a gépet.Az orosz menüt is sikerült magyarra átállítani és a navigációt is kipróbáltam,-talált műholdakat,- szuper.A csomag nem "gyári",-de nálam működik az ATD-GP-318-al !!!

http://www.4shared.com/zip/sZm9Sbl_/ATD-GP-318-ROM.html

atd gp 318

HELLO. van nekem egy ATD GP318 -as készülékem ,tudnál nekem küldeni egy rom frissitést rá mert nekem is elszált

...

??

Kb. 10 bejegyzéssel lejjebb ott van Gpshopi kolléga kitett egy működőt... Az nem felel meg neked ?? ;)

Változott a helyzet mivel

Változott a helyzet mivel addig piszkáltam a registry-t még teljesen behalt a készülék.Kiválasztottam egyet a letöltött firmware-k közül ami ugyan 480x272-es készülékhez való és végül is az elsővel nem volt szerencsém de a második választással sikerül olyan állapotba hozni hogy SD kariról újra indítható a wince és az explorer is és TC-vel PC-ről a registry is buherálható.Most nem az általad generált L_xip.bi van rajta hanem ami a csomagban volt mert azzal belehalt a frissítésbe.Egyedül az APP.msk a régi.Az EBOOT.nb0-t is rá kellett tenni mert anélkül nem volt hajlandó elindulni a frissítés.
Most ott tartok hogy bármit kipróbálhatok rajta ennél rosszabb már nem lessz ill. ilyen állapotra vissza tudom állítani bármikor.

Találtam 320x240-es conf.msd fájlt,-műkodik !!!

Megnéztem a registry-t és

Megnéztem a registry-t és minden megeggyezik benne azzal amit leírtál.Az előbb regisztráltam a www.mesada.com.cn/en/ -en és kértem hogy küldjenek hozzá UPD,IPL2501,CONF.msd,EBOOT.nb0,LOGO.BMP fájlokat tömöritve Email mellékletként,- próba-szerencse,- hátha küldenek.
A kalibrálást még megpróbálom.
Köszi a segítést !

Megpróbáltam a kalibrálást is

Megpróbáltam a kalibrálást is de nem piszkáltam bele mert egyszerüen iyen képernyőn lehetetlen,- lásd a mellékelt képek közül a "calibration" fotót a megjelenő képernyőröl.A "logo" fotó az ahol a bekapcsolás után a gép lefagy.A többi kép az SD kariról indított windows, explorer,control képernyőket mutatja.

Letöltőlink :
http://data.hu/get/5557546/k233pek01.zip

Az erröl az oldalról letöltött kalibrációs szoftverrel is ugyanez a helyzet:

http://www.atd.hu/navigacio/atd-gp-318-gps.html

ablbd képe

reg

A reg-ben nincs kép méret, biztosan az a conf fájl csinálja. Ha a következő értékek eltérnek akkor módositsad:
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/KEYB
Column: 3
Calibration0: 0x20 (32.)
Calibration1: 0x3C2 (962.)
Calibration2: 0x79E (1950.)

Eredeti HKLM/Init:
Launch20: device.exe
Launch30: gwes.exe
Launch50: StartUP.exe
Launch51: HookShim.exe

Ha mortscriptel lehet inditani progikat akkor add be neki \Windows\control.exe , hátha enged kalibrálni

Közben keresek én is 320x240 conf fájlt.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Mortscript-el sikerült

Mortscript-el sikerült Activesync-be kapcsolni a kütyüt és a PC-vel tudok hozzá kapcsolódni és a CeRegEditor-al is be tudok lépni a registry-jébe.A Wince Device\Windows mappát ellenőrízve például az találtam hogy a korábbi mentésemhez képest 19 db. alkalmazásból csak 16 db. van benne,- hiányzik az AppDriver.exe, explorer.exe, freecell.exe, HookShim.exe, Startup.exe, Sysupdater.exe és plusszba beíródott az rnaapp.exe, Shell.exe, connmc.exe.

Mivel most már sikerült így hozzáférnem a készülékhez arra gondoltam hogy esetleg registry módosítással is javítható lenne a kütyü, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá.

A már lentebb említett problémák röviden:- az egyik hogy a képméret nagyobb mint a képernyő azaz nem fér bele,- a másik hogy a bootlogonál a készülék megáll(csak SD karira irt explorer.exe-vel indítható)

Találtam külön kalibráló

Találtam külön kalibráló progit,- de végül is nem lehet kalibrálni mert nem látszik minden kalibrálási pont,-olyan mintha egy 5"-os képernyőnek csak egy részét láthatod egy 3.5" -os kereten át.Valahogy a képméretet kellene elöször mindenképpen 320x240-re visszaállítani.Már begyüjtöttem hét különböző conf.msd-t de egyik sem 320x240-es.Ez a képméret probléma jelentkezik az SD kariról indított windows ill. explorer.exe esetében is,-például ugy tudtam benne könyvtárakat kinyitni hogy kb.15 mm-el arrébb kellett megérinteni a képernyőt, mivel itt is nagyobb a képméret mint a képernyő és nem látszik a teljes fájlkezelő ablak.

ablbd képe

conf

Látszólag ez végzi el a kalibrálást (meg ki tudja mi egyebet) mert sem a rom-ban sem pedig a dugott particiókban nincs kalibráló progi... Talán ha sikerülne elinditanod a control.exe-t, ott biztosan van kalibráló ikon. Másik lehetőség: találni egy 320x240 géphez való conf.msd-t.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Mostmár viszont azthiszem

Mostmár viszont azthiszem sikerült téglásítani a kütyüt.Egyedül csak a conf.msd-t tettem fel a karira bízva benne hogy így önmagába nem csinál semmi rosszat,-viszont az alábbiakat írta ki:

Program CONF.MSD
Program CONF.MSD ok

Ezekután a készülék a logo betöltése után leáll.

Tovább vizsgálva ügytűnik nem teljesen halott pl.logo-t lehet rajta frissíteni,-egy autorun.exe-re átnevezett sysupdater is elindult rajta csak az APP.msk-ra kiirta hogy ugyanaz a verzió és ezért nem frissíti...

Eltudtam indítani SD kariról az explorer.exe is,- csak úgy szét van kalibrálódva a képernyő hogy alig lehet vezérelni...

ATD gp 318

Írd le az alaplap számát,ami az akksi alatt félig látszik:1000M1-?????????????
azzal lehetne keresgélni.

Leszedtem az akksit itt a

Leszedtem az akksit itt a szám:

1000M1-MSD-035TC
2009/12/21

Köszi.Gyorsan ki is

Köszi.Gyorsan ki is próbáltam,-ez is ugyanúgy müködik mint a másik azaz érzékeli hogy rajt van az L_xip.bin de nem lép tovább.Nemtudom melyiket lehetne még rátenni talán az IPL2501-et ?

Felmásoltam az UPD-t,IPL2501-et és az L_ xip.bin-t a karira.Mindegyiket felismerte de más nem történt csak kiirta hogy még hiányzik neki az EBOOT.NB0 és a CONF.msd.A készüléknek sem lett baja.

ablbd képe

upd

Itt egy másik UPD fájl, eggyesek szerint az egéssz csomag jó lenne a GP318-ra de én ebben nem nagyon hiszek mert ez a csomag 480x272 gépre való.

A leírás szerint meg kell formázni a karit, rámásolni az upd fájlt, írás-védeni, aztán a l_xip-et is oda másolni. Mellesleg az UPD egy kis progi ami a bootloadert segiti a frissitésben, mondhatnám bootloader-patch, tehát valószinüleg nem mind1 hogy melyik csomagbol származik.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

ablbd képe

frissités

Ha frissiti a logót akkor a kari rendben.

Ez a fájl leírja a frissités menetét. Lényege az hogy egy frissen formázott FAT(16) karira elsőnek az UPD fájlt kell másolni, írás védeni, majd tetszőleges sorrendben a logót és a xip.bin-t. IPL-t, eboot-ot stb inkább ne, mert valószinü hogy ami fájlt nem talál, át fogja ugorni és megy tovább amig elér az OS-ig.

UI: Létezik még egy frissitési lehetőség (SysUpdater.exe) de ennek semmi értelme mert egy működő rendszert frisitt.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Felmásoltam csak egy UPD

Felmásoltam csak egy UPD fájlt a karira és betettem,- az alábbi szöveget írta ki :

" R1: PLUG IN USB Adapter and TRY AGAIN "

Hozzámásoltam az S_xip.bin-t és a LOGO.BMP-t is de ugyanezt a szöveget írja ki és nem lép tovább.Ha pedig bedugom az USB töltőt bekapcsolni sem hagyja magát és a resetre sem reagál egyszerüen fekete marad a képernyő,-ha kihuzom az USB-t és reset akkor újra a fenti felirat,- ha kiveszem a kari-t akkor reset után normál üzemben indul újra.

UI: Ezen az orosz oldalon írnak ugyanerről a problémáról (fotó is van a képernyőről a kiirt szöveggel),-próbálom kibogozni hogy van-e benne a megoldásra javaslat csak nagyon gyenge az orosz tudásom:

http://4pna.com/showthread.php?p=159632

Még itt is van a problémáról említés:

http://www.alfessa.net/forum/110-144-39

A fenti cikkek alapján sikerült előbbre jutni,- az usb töltőt be kell dugni és pirosan kell villognia a töltésjelző LED-nek,- a zöld folyamatos nem jó( feltöltve),-ezt nem szereti.Az oldalt lévő tolókapcsoló legyen OFF állásba.SD karit rajta UPD vel betenni és utána főkapcsolót hosszan nyomni,- kb.5 sec múlva az alábbi szöveg jelenik meg:

MENÜ EBOOT CONFIG
CHECK SD CARD CONTENT
ERROR 2:MISSING IPL2501
ERROR 3:MISSING EBOOT.NBO
ERROR 22:MISSING CONF.MSD
ERROR 6:MISSING L_XIP.BIN

Az L_XIP.BIN-t felmásolva újraindítás után érzékeli és kihagyja a hiánylistáról de nem frissíti.A Logo.bmp-vel és az APP.msk-val ez a rész nem foglalkozik,-valószínü ezek frissítését utána a sysupdater végzi.

ablbd képe

gp318

Ebben lessz logo is.

Eddig nem volt a kezemben MSD gép tehát csak tippelni tudok, éspedig az SD formázására gyanakszok... Az hogy a wince felismeri nem garancia arra hogy a bootloader is "látja" a tartalmát.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

gp318

A mesada frissítéssel kapcsolatban annyit tudok segíteni, a tapasztalataim alapján,a kártya fat16 és a kártyán az első file az upd.A kártyán az összes file-nak szerepelnie kell a frissítő csomagból kivéve logo file-nak,a hiánya miatt,legfeljebb az újraindításnál sötét marad a kijelző de ettől működik.A leírt hiba,szerintem a nem megfelelő frissítő csomag választás.

Köszönöm.Sajnos nem tudok

Köszönöm.Sajnos nem tudok hozzá szerezni teljes és megfelelő frissítő csomagot.A csomagból csak az L-xip.bin és az APP.msk és a Logo.bmp van meg.A feltett UPD file egy más típus frissítő csomagjából való.

Köszönöm,-a LOGO.BMP-t is

Köszönöm,-a LOGO.BMP-t is sikerült lecserélnem,-a felirat el volt csúszva vizszintesen de átkonvertáltam 320x240-re és most teljesen OK.Az SD kártyát ( 2GB-os nem micro SD adapterrel) a packard bell notebookom beépített SD slot-jában formázta és sima FAT volt beállítva.Azthiszem beteszem a regi fényképezőgépembe és ott leformázom ?-vagy mivel formázzam ?

Ezen a gépen szeretnék

Ezen a gépen szeretnék elvégezni egy kísérletet de nem tudom hogy ez jó elképzelés-e ?

A \\\Wince Device\Binfs_Part\*.* mappában van egy SysUpdater.exe 157KB-os fálj és a \\\Wince Device\Mesada\*.* mappában pedig a 100607077P3M1.msk fájl,- ha ezeket a fájlokat és az alábbi feltöltésemből generált xip.bin fájlt felmásolnám egy SD kártyára akkor ezzel tudnék-e frissíteni ?

http://www.4shared.com/file/VEUxEReF/NandBlk_0_984875008.html

Ha a korábban generált xip.bin fájlal kapcsolatosan megsértettem és azért nem töltötte fel kérem bocsásson meg !

Arra gondoltam hogy hátha így UPD és CONF.msd konfiguráló fájlok nélkül is lehetne frissíteni ?

A Logo.bmp-t sehol nem találom a készülékben,-ez az Mstar_Firmware doku szerint külön is megy...

4, Update LOGO separately
If the customer want to change the LOGO( opening image), progress as following:
4.1 Only put LOGO file in SD card.
4.2 Reset device to enter update statue. After 5s, reset the device, then customer can see the updated LOGO
4.3 LOGO file request:
a) BMP format
b) 4.3 inch resolution is 480*272(HD 5 inch resolution is 800*480);
c) File name must be LOGO;
d) Must be 16 degree color picture, or 15 degree.

ablbd képe

ATD318

A fájlt fel töltőttem de úgy náz ki a dolog hogy elfelejtettem megadni a linket. Hát itt van, logo is.
A logo 480x272 bontásu 16 bittes bmp

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Köszönöm ! Logo-t nem

Köszönöm ! Logo-t nem találtam benne,- egyébként a készülék 320x240-s.Végeztem néhány kísérletet: a gépben lévő sysupdater.exe felismeri az sd kártyára másolt 100607077P3M1_APP.msk fájlt a reset gomb megnyomása után, de kiírja hogy: " Cur Msk version is the same with the old MSKFiles" és az Update gomb inaktívvá válik,- az "OK", "X" illetve "Exit" gombok aktívak, de bármelyik megnyomása után a képernyő lefagy és csak a reset gombbal lehet újraíndítani.A xip.bin-t egyenlőre nem sikerült felismertetni sem M-xip.bin sem S_xip.bin sem pedig L_xip.bin-nek elnevezve sem.Hogyan ill. mivel tudnám megnézni hogy a mire reagál a készülék ? Háromféle syupdater.exe fájlom van,- egy 157KB-os méretü ami a készülékben van és onnan is indul automatikusan majd elakad az msk-nál, ahogy írtam fentebb.A másik kettőnek ugyanaz az ablakja és a menüje (az egyik 60KB a másik 61KB méretü)itt elvileg lehetne választani OS, Logo,Logo2, Boot,App Update között,de hiába másolok a kártyára bármit,- nemtudom betallózni mert a "\Storage Card" útvonalat nem engedi változtatni SDMMC-re.

ATD GP-318 Segítsetek!!!

Sziasztok Fórumozók!

Most kaptam egy ATD GP-318-as kütyüt. Életemben először látok ilyet közelről, úgyhogy nem kell nagyon röhögni a kérdéseimen! :-)
1. A számítógépem (winxp, sp2)ugyan fölismeri, usb-n de nem jelenik meg a meghajtók között. Közli hogy telepítette, minden ok de még sem látja. Jól van ez így? Mivel van benne egy 2 Gb-os SD kártya jó lenne rá mp3-at képeket stb. tenni. Tudom kártyaolvasó, de azért mégiscsak könnyebb lenne közvetlenül.
2. Nem adtak hozzá telepítő cd-t. Mi van ha a firmware összeomlik.
Egyelőre dióhéjban ennyi, ti mind okosabbak vagytok nálam, kérlek segítsetek!

Köszi!

-karnagy-
karnagy2010 at gmail pont com

(email cím (javadra) szerkesztve - ablbd)

Nézd meg a PC-n a

Nézd meg a PC-n a vezérlőpult,rendszer,hardwer,USBvezérlők tulajdonságok-nál hogy nincs-e az illesztőprogival gond.

UI: A GPS be kell hogy legyen kapcsolva, mert ha ki van kapcsolva és összedugod a PC-vel, akkor is kiírhatja hogy "Új hardware USB Device" de így nem látod a fájlkezelőben.

ATD GP-318 Segítsetek!!!

Megnéztem. Szépen kiírja, hogy Windows CE USB-eszközök/Microsoft USB Sync. Nincs hibajelzés és továbbra sem látja. Természetesen be van kapcsolva közben az eszköz.

Továbbra is várok minden jó ötletet!

Köszönöm ezt is! -karnagy-

Van a

Van a C:\WINDOWS\system32\drivers könyvtárban USBSTOR.SYS illesztőprogramfájl ?

ATD GP-318 Segítsetek!!!

Igen van!

Nem értem ! Ez a kütyü "mass

Nem értem ! Ez a kütyü "mass storage" módban úgyanúgy működik mintha egy pendrive-t dugnál be,- az én gépemen (XP SP3)és a másik két gépen a családban (Vista)minden beavatkozás/telepítés nélkül egyből felismerte az elérhető belső memóriát és a bedugott SD kártyát is.Lehet hogy újra kéne telepíteni a windows-t ? Próbáld ki valamelyik ismerősöd gépén,-nemhiszem bár az is lehet hogy a kütyüben van a hiba.

Az ActiveSync kapcsolat az nem megy ilyen simán de az is megoldható rajta.

ATD GP-318 Segítsetek!!!

3-ból 3 gépen nem megy :-(
Biztos a kütyüben van a hiba, azért kösz a segítséget gpshopi! Üdv. -karnagy-

ablbd képe

Közben meg lett a frissitő

Közben elkészült a frissitő xip.bin, kérdés hogy hajlandó-e csak ezt betölteni sd-ről conf.msd nélkül... Ahogy elnézem a bootloaderekből nemigen de vész esetén meg lehet próbálni.

Rom mentés: NDumpCE5, NDumpCE5+dep, NDumpCE6

Akkor ez azt jelenti hogy a

Akkor ez azt jelenti hogy a frissítő csomag jelenleg ezeket a fájlokat tartalmazza:

100607077P3M1_APP.msk
EBOOT.nb0
IPL2501
S_xip.bin
UPD
Logo.bmp

és hiányik belőle a CONF.msd

Ha én ezt kísérlet képpen kipróbálnám a müködő gépemen hogy betölti-e akkor annak végzetes következménye is lehet, vagy csak egyszerüen nem frissít és marad minden a régiben ???